Mercedes-Benz Türkiye Online Wellbeing Eğitimlerine Başladı
Yükselen Çağ Wellbeing Akademi Web Sitesine Hoşgeldiniz.
 

Mercedes-Benz Türkiye Genel Müdürlük Merkezinde İş&Yaşam dengesini sağlamak ve sağlıklı ve mutlu yaş almak üzere online kurumsal wellbeing eğitimleri başladı.

She’s Mercedes projesinin Wellbeing Elçisi olan Ebru Şinik liderliğinde başlanan online eğitim serisinde her hafta farklı bir wellbeing konu başlığı ile Mercedes-Benz çalışanlarının hem iş, hem de özel hayatta daha sağlıklı, daha enerjik ve daha verimli olmalarını destekleyici programa ilgi yoğun oldu.

15 Ekim, Perşembe günü “Bağışıklık Sistemini Güçlendiren Günlük Rutinlere Giriş” başlıklı konu ile Ayurvedik Yaşamın ana prensiplerine giriş yapıldı.

Hayatlarımızı daha sağlıklı, daha mutlu, enerjik, tatminkar daha huzurlu bir şekilde yaşamamıza destek veren, modern tıp ile sentezlenmiş, yaşam kalitesini yükselten basit teknik ve önerilerde bulunularak, günlük hayata kolaylıkla eklenebilecek Ayurvedik Gündelik Rutinler paylaşıldı. 

22 Ekim, Perşembe günü “Nefesin Bütünsel Sağlığımızdaki Rolü ve Stres Yönetimi için Uygulamalı Nefes Teknikleri” ile etkinlik dizisi devam etti.

Özellikle pandemi sürecinde solunum fizyolojisinin rolü ve gündelik yaşamda kolaylıkla uygulanabilecek stres yönetimi için etkili nefes teknikleri yine uygulamalı olarak paylaşıldı. 
Ebru Şinik Mercedes-Benz Türkiye ofisinde Online Wellbeing Eğitimleri başladı