Healin Foods’da Yemekli Wellbeing Seminerlerimiz Başladı
Yükselen Çağ Wellbeing Akademi Web Sitesine Hoşgeldiniz.
 

Healin Foods yemekli Wellbeing Seminerleri Asya Sadıklar Ebru Şinik Işın Görmüş

Healin Foods Yemekli Wellbeing Seminerleri başladı!Healin Foods Yemekli Wellbeing Seminerleri Balçiçek İlter Işın Görmüş Ebru Şinik

2018 yılında açılan, ‘’doğal, taze ve temiz yemek’’ anlayışıyla İstanbul’un yeme içme hayatına yeni bir boyut getiren Healin Foods, İstanbul Gedik Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (İGÜNSEM) Sertifika Eğitimleri kapsamında yeni bir program başlattı. Yükselen Çağ Wellbeing Merkezi kurucusu, ‘Chopra Center’ danışman ve eğitmenlerinden, ülkemizin ilk bütünsel sağlık ve ayurveda uzmanı Ebru Şinik’in, İstanbul’un iyileştirici sağlık noktası Healin Foods ile birlikte gerçekleştireceği, fiziksel ve zihinsel detoks mekanizmalarını çalıştırmayı amaçlayan program özel bir davetle tanıtıldı. 

Healin Foods Yemekli Wellbeing Seminerleri Ebru Şinik Deniz Akkaya

 

 

 

Nişantaşı’nın merkezinde yer alan Healin Foods’ta gerçekleşen etkinliğe Bahar Şer, Gül Ağış, Gülden Büyükuçak, Mehtap Elaidi, İpek Kramer, Özlem Avcıoğlu, Didem Bağrıaçık, Arzu Sabancı, Dilek Türker, Gülseren ve Elif Eren, Şebnem ve Ceylan Çapa, Deniz Akkaya, Demet Şener, Ebru Şallı, Pınar Altuğ, Begüm Kütük, Aslı Pamir, Bengi Kurtcebe, Jale Balcı, Billur Saatçi, Burçin Ünaldı, Hande Can Yüce, Demet Cengiz, Hande Demirel, Gülen Yelmen ve Özge Sarıkadılar gibi cemiyet, basın, sosyal medya ve iş dünyasından insanlar katıldı. 

Etkinlikte davetlileri ağırlayan Healin Foods’un kurucusu ve yaratıcısı aynı zamanda Gedik Holding Yönetim Kurulu Üyesi Asya Sadıklar, restoran ve Yemekli Wellbeing Seminerleri hakkında; ‘’Sağlıklı yaşamın öncelikli şartının temiz, doğal ve kaliteli beslenme olduğu konusunda sanıyorum hepimiz hem fikirizdir. Healin Foods da bu tam olarak 2018 yılında bu bilinçle kuruldu.

Healin Foods Yemekli Wellbeing Seminerleri Ebru Şallı Ebru Şinik

Türkiye‘de bu konsepte açılan ilk restoran olma özelliğine sahip. Healin Foods son derece hijyenik şartlarda hazırlanan yemekleri, özenle seçilen temiz ve doğal malzemeleri, rafine her türlü diyetlere uygun mutfağıyla özellikli bir restoran. Ayrıca herkesin rahatlıkla ve sağlıklı beslenebileceği Healin Foods olarak wellbeing konseptli farklı etkinliklerle de ev sahipliği yapıyoruz. Ebru Şinik’le de burada yollarımız kesişti ve yeme içme ile ayurvedik yaşam tarzını bir araya getiren 16 modülden oluşan Yemekli Welbeing Seminerlerini başlattık. Seminerlerde herkesi aramızda görmekten büyük bir mutluluk duyacağız.’’ dedi.

Sağlıklı yeme içme kavramını wellbeing konseptiyle birleştiren Yemekli Wellbeing Seminerleri, 16 modülden oluşacak. İlki 26 Şubat’ta gerçekleşecek program her Çarşamba 10:30-13:00 arasında, önce Ebru Healin Foods Yemekli Wellbeing Seminerleri Asya Sadıklar Ebru ŞinikŞinik ile bir oturum ardından da sağlıklı bir menüden oluşan bir öğlen yemeği şeklinde gerçekleşecek. Her modül ayrıca İstanbul Gedik Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (İGÜNSEM) tarafından sertifikalandırılacak.

Seri eğitimin hepsine katılabileceğiniz gibi sadece ilgilendiğiniz modüllere de katılımın mümkün olduğu Wellbeing Eğitimlerimiz ile ilgili tüm konu başlıkları ve detaylara buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.Healin Foods Yemekli Wellbeing Seminerleri Ece Vahapoğlu Ebru Şinik

Healin Foods Yemekli Wellbeing Seminerleri İpek Kıramer Ebru ŞinikHealin Foods Yemekli Wellbeing Seminerleri Ebru Şinik Taylan KümeliHealin Foods Ebru Şinik

Healin Foods Yemekli Wellbeing Seminerleri Demet Şener Asya Sadıklar Ebru Şinik