Gedik Üniversitesi Wellbeing Uzmanlığı 3. Dönem Mezunları Sertifika Töreni
Yükselen Çağ Wellbeing Akademi Web Sitesine Hoşgeldiniz.
 

Gedik Üniversitesi Wellbeing Uzmanlığı Sertifika Töreni

İstanbul Gedik Üniversitesi ve Yükselen Çağ Wellbeing Akademi - Wellbeing Uzmanlığı Sertifika Programı III. Dönem Mezuniyet Töreni

İstanbul Gedik Üniversitesi ve Yükselen Çağ Wellbeing Akademi ortaklığı ile gerçekleştirilen Wellbeing Uzmanlığı Programı'nın  III. Dönem mezunlarına sertifikaları Üniversite'nin Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu'nda büyük bir şölen ile 28 Ağustos 2021 tarihinde verildi.

Törenin açılış konuşmasını İstanbul Gedik Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Nihat Akkuş yaptı.

Programın yaratıcısı ve eğitmeni Ebru Şinik katılımcı olan uzmanlara sertifikalarını sahnede bire bir tebrik ederek takdim etti.

Ebru Şinik Gedik Üniversitesi Mezuniyet TöreniFiziken katılamayan mezunlarsa online olarak canlı katılım sağladılar. Tören, sertifikalarını alan uzmanların sahnede coşkuyla hep birlikte söyledikleri şarkı ile son buldu.

Her geçen gün ilginin arttığı ve geleceğin mesleği olarak görülen Wellbeing Uzmanlığı Programlarının başarısının Gedik Üniversitesi iş birliği ile gün be gün gelişen bir sisteme dönüşmüş olması hem Gedik Holding hem de Yükselen Çağ Wellbeing Akademi için büyük bir gurur kaynağı olmuş durumda.

Gedik Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Sn. Hülya Gedik ile ''İyi Ol! Mutlu Ol!'' mottosuyla bir çok bireyin iyi olma halini yükseltmeyi hedefleyen programların mimarı Wellbeing Uzmanı ve Ayurveda Eğitmeni Ebru Şinik'in birlikte başlattıkları bu değerli süreç tüm hızıyla büyümeye devam etmekte.