The Future Healthcare Konferansı'nda Ebru Şinik Beden & Zihin Tıbbının Yükselişi'ni Anlattı
Yükselen Çağ Wellbeing Akademi Web Sitesine Hoşgeldiniz.
 

Ebru Şinik The Future HealthcareBu yıl ikincisi düzenlenen ülkemizin en büyük sağlık ve sağlık teknolojileri uluslararası konferansı olan The Future Healthcare 18-22 Ekim tarihlerinde, fiziksel ve online olarak yaklaşık 25000 katılımcı ile  Fişekhane’de gerçekleştirildi.

Konferans boyunca, Yükselen Çağ Wellbeing Akademi’nin kurusu Ebru Şinik de Stres Yönetimi – Beden & Zihin Tıbbının Yükselişi  isimli bir sunum gerçekleştirdi. Konuşmasını stres yönetimi sağlayan çok etkili bir nefes tekniği uygulamasıyla tamamlayan Şinik, tüm katılımcılar tarafından merak uyandırarak, beğeni topladı.

 

Uzman konuşmacılar eşliğinde birçok ilham verici oturuma  ev sahipliği yapan Future Healthcare Konferansında, özellikle sağlık ile ilgili çığır açan yeni teknolojiler ve tedavi yöntemleri, geleceğin hastaneleri, sağlıkta yapay zeka, sanal gerçeklik, robotik uygulamalar, nano-teknoloji, kişiselleştirilmiş tıp, giyilebilir teknolojiler, deep learning, koruyucu tıp, OTC’nin geleceği, uzay tıbbı, hasta dernekleri ve geleceğin tıp eğitimi konuları ön plana çıktı.

 

Ebru Şinik The Future Healthcare'daBeş gün boyunca onlarca sağlık sektörü  firması ve binlerce sağlık profesyonelini ağırlayan The Future Healthcare Konferansı’nın katılımcıları arasında sağlık sistemine yön veren politikacılar, üst düzey yetkililer, en etkili ve öncü bilim adamları, akademisyenler, sektörde öncü rolü olan klinik sağlık uzmanları, ilaç firmaları, hasta dernekleri, eczacılar, tıbbi cihaz üreticileri, sağlık sektöründe yer alan üst düzey yöneticiler, girişimciler, hastane yetkilileri ve sosyal medyadaki etkili sağlık profesyonelleri yer aldı. Konferans, yüzlerce tıp öğrencisiyle iletişim kurma fırsatı da sağladı.